جنس پروفیل پارتیشن اداری

جنس پروفیل پارتیشن اداری

جنس پروفیل پارتیشن اداری

امتیاز این صفحه:

امتیاز خود را ثبت کنید

در سال­‌های گذشته به منظور صرفه‌­جویی در فضا از پارتیشن برای تقسیم­‌بندی محیط داخلی ادارات و شرکت­‌ها استفاده می‌شود. این سبک از طراحی شرایط انجام کار در فضاهای بزرگ که فاقد اتاق­‌های مجزا می­‌باشد را بهبود بخشیده است. جایگذاری این پارتیشن‌­ها نیاز به ابزارهای خاصی دارد که پروفیل پارتیشن مهم­ترین آن­‎‌هاست.

باتوجه به جنس­‌های مختلف از محصولات نیاز به استفاده از پروفیل­‌های متفاوتی است که در ادامه توضیحاتی را درباره آن­ها ارائه می‌­دهیم.

 

جنس پروفیل پارتیشن اداری

 

پارتیشن اداری

در صورتی که فضای محدودی برای راه‌­اندازی شرکت یا کسب و کار خود دارید بهترین انتخاب استفاده از پارتیشن اداری برای ایجاد فضای کار شما است. در طراحی این محصولات باید به نسبت اندازه فضا و چیدمان وسایلی که قرار است در آن استفاده شود توجه کافی را داشت.

افرادی که در این زمینه فعالیت دارند باید تمام جوانب را در نظر بگیرند. به­ طور مثال باید به این نکات توجه داشت که قرار است در هر محیط از چه نوع میز و صندلی یا قفسه استفاده شود یا اینکه چه اندازه می‌­توان فضا را تقسیم کرد تا تمامی افراد فضای کار مخصوص خود را داشته باشند. اگر به زیبایی محل کارتان اهمیت می‌­دهید ­می‌­توانید از رنگ‌­های مختلف این محصولات برای ایجاد فضایی دلنشین استفاده نمایید.

انواع مختلفی که برای استفاده در ادارات و شرکت­‌ها وجود دارد به این صورت است:

پروفیل پارتیشن

پروفیل پارتیشن ابزاری است که برای پارتیشن­بندی مورداستفاده قرار می­‌گیرد. هنگامی که محیط را به کمک پارتیشن تقسیم می­‌کنید برای آنکه اتصالات در معرض دید نباشد و ظاهر زیباتری را به نمایش بگذارد از این ابزار استفاده می‌شود. این محصول از قطعاتی ساخته شده که استحکام کافی را داشته باشد.

هنگام ساخت پارتیشن از محورهایی در ابعاد افقی و عمودی استفاده می‌­شود که باید فضای بین آن­ها پوشیده شود، که برای این منظور از پروفیل استفاده می­‌شود. این محصولات از انواع جنس‌­های آلومینیومی، ام دی اف و انواعی دیگر موجود می‌­باشند. همچنین پروفیل برای ساخت در و پنجره­‌های آهنی نیز کاربرد دارد.

تولیدات این محصولات در دو گروه سبک و سنگین است. نوع سنگین آن­ها به عنوان ستون و در محور عمودی پارتیشن استفاده می‌­شود درحالیکه پروفیل سبک برای محور افقی کاربرد دارد و به عنوان تیر در ساختار پارتیشن‌­های اتوماتیک مورد استفاده قرار می‌­گیرد. از آنجایی که این محصولات در اندازه‌­ها و ضخامت‌­های متفاوت تولید می‌­شوند کاربرد بسیاری در صنایع گوناگون دارند.

انواع پروفیل پارتیشن

پروفیل پارتیشن را معمولا به دو گروه تک­جداره و دوجداره تقسیم­‌بندی می­‌کنند. در ادامه هر کدام را بررسی می‌­کنیم.

پروفیل پارتیشن تک­جداره

از پارتیشن تکجداره برای ثابت نگه­داشتن شیشه 4 میلی­متری استفاده می‌­شود و دارای لاستیک زهوار است. در اغلب موارد این مدل برای پارتیشن­‌های تک جداره مناسب است. چگالی این نوع پروفیل 1380 کیلوگرم بر متر است و حداکثر دمای محیط که می‌­توان در آن از این نوع محصول استفاده کرد 60 درجه سانتی­گراد می‌­باشد. از سری مزایای این محصول مقاومت بالای آن در برابر خوردگی و پوسیدگی است.

پروفیل دوجداره

موادی که در تولید این مدل استفاده می‌­شود معمولا یو پی وی سی است. پروفیل دوجداره در عین حال که سبک است از استحکام و مقاومت بالایی برخوردار است. متناسب با فضایی که قرار است از این مدل استفاده کنید اشکال مختلفی از آن موجود است. براساس اینکه پارتیشن دوجداره ساخته شده از چه موادی تولید شود، پروفیل­‌های آن نیز متفاوت است و در این زمینه تقسیم بندی دیگری که برای این محصول وجود دارد شامل پروفیل MDF و آلومینیوم است.

 

پروفیل دوجداره

 

پارتیشن با پروفیل ام دی اف

هنگام اجرای این مدل برای ثابت نگه­داشتن چوب جهت پرکردن فضای درونی، فریم و اسکلتی استفاده می‌­شود که از جنس ام دی اف است. در مکان­های اداری این سبک استفاده گسترده­ای دارد.

البته برای ساخت بعضی پارتیشن­‌ها می‌­توان از ترکیب شیشه و ام دی اف نیز استفاده کرد که این مدل هم یکی از طرح‌های مورد استفاده در ادارات است. در هرصورت طراحی باتوجه به سفارش شما اجرا می­‌گردد.

ویژگی‌­هایی که باعث می‌­شود این طرح طرفداران زیادی داشته باشد بدین شرح است:

  • ترکیب رنگ چوب جلوه­ی زیبایی را به فضای شما خواهد داد
  • تنوع طرح و رنگ برای این مدل­ها بالا است
  • باعث رعایت حریم خصوصی کارکنان می‌­شود
  • معمولا عایق مناسبی برای صدا هستند

پارتیشن شیشه­ ای با پروفیل آلومینیومی

آلومینیوم فلزی سبک و مقاوم است که در این مدل‌­ها برای جای دادن شیشه‌­ها از آن استفاده می‌­کنند. این مدل­‌ها در انواع تک­جداره و دوجداره طراحی شده است.

نوع تک­جداره آن به‌­صورت عایق صدا و حرارتی عمل می­‌کند و هنگام کاربرد مدل دوجداره نیز از نوارهایی بی­رنگ بین سازه­‌های شیشه­‌ای استفاده می­‌شود تا از نفوذ گرد و غبار، صدا و حرارت جلوگیری کند.

مزایای این نوع محصول شامل موارد زیر است:

  • از استحکام بالایی برخوردار هستند.
  • سبک و قابل حمل می­‌باشند.
  • به راحتی قابلیت جابجایی دارند.
  • فضای کمی را اشغال می­‌کنند.

این مدل یکی از پرطرفدارترین انواع است که استفاده گسترده‌­ای دارد. برای نصب و اجرای این مدل تجهیزاتی لازم است که شامل موارد زیر می‌­باشد:

  • فریم اصلی که از جنس آلومینیوم است
  • پنل­‌های داخلی از جنس شیشه سیکوریت که ضخامت آن 6 میلی­متر است
  • نصب محفظه‌­ای برای عبور جریان برق و کابل‌­های لازم در هر فضا
  • درب ورودی که از جنس شیشه سیکوریت و با ضخامت 10 میلی­متر استفاده شده یا از بدنی چوبی به ضخامت 32 میلی­متر و با دو لایه ام دی اف لمینت­دار به ضخامت 8میلی­متر طراحی می‌­شود و دارای دستیگره و قفل است.
  • استفاده از کرکره آلومینیومی 16 میلی­متری داخل پارتیشن و همچنین بین شیشه­‌ها

برای ساخت این محصولات از باکیفیت­ترین مواد و به روش اکستروژن استفاده می‌­شود. از طرفی رنگ و ظاهر زیبای آن­ها را با به‌­کار بردن آنودایز نقره‌­ای رنگ و به روش آبکاری انجام می‌­دهند که در این حالت دیگر نیازی به استفاده از رنگ­‌های پوششی ندارند.

ویژگی بارز دیگری که دارند جنس نواری است که به عنوان درزگیر شیشه‌­ها استفاده می‌­شود. این نوارها از نوع سیلیکونی هستند که دارای مقاومت حرارتی بالایی بوده و قدرت کشسانی بسیار خوبی دارند.

جمع بندی

نظم و انسجامی که در یک فضا وجود دارد بسیار مهم است. بنابراین استفاده از پارتیشن برای این منظور بسیار کاربردی خواهد بود. از طرفی شما برای اجرای آن هزینه‌ای پرداخت می‌­کنید که به جنس تجهیزات و کیفیت آن­ها بستگی دارد و از بین آن­ها پروفیل پارتیشن یکی از مهم­ترین اجزا است که ما سعی داشتیم شما را با انواع این محصول آشنا کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات جدید