مبلمان از جمله پرکاربردترین و کارآترین محصولات به شمار می رود. توجه داشته باشید طراحی مبلمان اداری اصول و قواعد خاص خود را می طلبد که طراحان مبلمان با در نظر گرفتن نکات و قواعد الزامی به طراحی این محصول می پردازند. از جمله استانداردهای طراحی مبلمان می توان به استانداردهای ابعادی، نوع مواد اولیه و یراق آلات اشاره نمود.
طراحان مبلمان اداری
مبلمان یکی از پرسفارش ترین محصولاتی می باشد که در سال های اخیر در انواع سبک ها و مدل های مختلف طراحی و تولید می گردد. طراحان برای طراحی مبلمان اداری بایستی از خواسته های مشتریان آگاه بوده و از این طریق بتوانند هماهنگ با خواسته های مشتریان و با شرایطی که با انتظارات افراد سازگار می باشد، به طراحی و ساخت مبلمان اداری بپردازند. در این راستا بحث ارگونومی مطرح می گردد که در این مبحث با توجه به نگرش و احساس افراد از یک محصول، به طراحی و تولید آن می پردازند. استفاده از نگرش و نظرات افراد جامعه در طراحی یک محصول از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد و نمی توان تنها با الگوبرداری از نمونه های خارجی در زمینه ی طراحی یک محصول موفق بود.
در نتیجه طراحان مبلمان اداری با آشکار کردن کاستی ها طبق ارزیابی انجام شده و با در نظر گرفتن تمامی نکات و قواعد اقدام به طراحی مبلمان می کنند. در طراحی مبلمان اداری ابتدا بایست به شناسایی تک تک المان های به کار رفته و اجزای تشکیل دهنده پرداخت در نظر داشته باشید با توجه به نوع مبلمان نوع طراحی آن نیز متفاوت خواهد بود. در ادامه ی مقاله در خصوص اصول طراحی مبلمان و قواعد مربوطه در این خصوص صحبت خواهیم کرد. لطفا با ما همراه باشید.
اصول طراحی مبلمان اداری
انسان ها به طور روزانه در زندگی خود از انواع وسایل و تجهیزات متنوع استفاده می کنند و مبلمان اداری از جمله لوازمی می باشد که از پرمصرف ترین تجهیزات محسوب می گردد و با توجه به کاربرد و کارایی بسیار این محصول بایستی در طراحی و ساخت آن از اصول و قواعد خاصی پیروی کرد. توجه داشته باشید رعایت اصول طراحی مبلمان اداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است چرا که بی توجهی به این اصول می تواند سبب ایجاد مشکلات بسیاری شود که ابتلا به اختلالات جسمانی و روحی در خصوص سلامتی افراد از جمله این مشکلات می باشد. از این رو مهندسین و طراحان برای سلامتی و بهبود شرایط تمامی اصول و نکات قابل توجه در طراحی مبلمان اداری را زیر نظر داشته و اجرا می کنند.
از جمله نکاتی که در طراحان مبلمان اداری در طراحی می بایست در نظر داشته باشید می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- کفی مناسب: استفاده از جنس نرم با دارا بودن حداقل ۲ سانتی اسفنج در کفی مبلمان الزامی می باشد.
- ارتفاع مناسب: مبلمان از زوایای مختلف نظیر ارتفاع، پشتی، کفی و دسته ی قابل تنظیم باشند.
- دسته مناسب: ارتفاع دسته مبلمان باید به نحوی طراحی گردد که نه زیاد بلند و نه زیاد کوتاه باشد تا افراد برای تکیه کردن مجبور با بیش از بالا یا پایین بردن آرنج نشوند.
طراحی مبلمان اداری از دیدگاه ارگونومی
همان طور که در بخش های قبلی نیز به این موضوع اشاره کردیم در طراحی مبلمان اداری از دیدگاه ارگونومی استفاده می کنند که این امر شرایط مطلوب را برای شناسایی خواسته ها و علایق افراد مهیا می کند و از این طریق با به کارگیری راهکارهای درست و مناسب به یک طراحی بهینه دست می یابیم. در حالت کلی می توان گفت با به دست آوردن رضایت کاربران و مصرف کنندگان بهترین طراحی را در ساخت مبلمان اجرا می کنیم. استانداردهای طراحی مبلمان اداری به صورت زیر تقسیم بندی می شود:
- استانداردهای ابعادی یعنی طول، عرض و ارتفاع محصول
- استانداردهای نوع مواد اولیه نظیر شیشه، چوب، پارچه
- استانداردهای یراق آلات نظیر قفل و ریل
- استانداردهای بسته بندی نظیر استفاده از نایلون های حباب دار
شما عزیزان می توانید برای خرید انواع مبلمان اداری با طراحی های مناسب و همینطور قیمتی عالی به سایت مبلمان اداری آفن مراجعه کنید.